Scanninger

Når du har brug for en virtuel fremvisning til udlejning af dit lejemål, fotodokumentation ved stade, fremdrift, faseskift, overtagelse og konkursbo eller når du skal bruge en 3D model af dit eksisterende byggeprojekt.

 
 
1.png
 

Digitalisér eksisterende byggerier med millimeterpræcision

Scan til model

Der findes typisk ikke målfaste tegninger, når du skal i gang med at renovere, eller ombygge ældre bygninger. Her kan vi med vores laser scanner give dig en As-Built målfast punktsky, som vi efterfølgende kan hjælpe dig med at konvertere til en 3D model og plantegninger, som du kan bruge i den videre projektering, koordinering og tilbudsgivning, samt til sammenligning af koorderingsmodellen med de faktiske forhold. Vi dokumentere præcisionen af laser scanningen i en kvalitetsrapport og laver en analyse af tolerancerne mellem punktsky og 3D model, så du trygt kan bruge arealer, mængder, og stole på skævheder og placeringer af bygningsdele.
  • Præcision: 3,5 mm - 3 cm afhængig af værktøjet.
  • Hastighed: 350 m2 - 1.000 m2 pr. dag afhængig af forholdende.
  • Leverance: Indenfor 20 arbejdsdage efter sidste scanning.
 
 
3D-model.jpg
recap_gif.gif
 

Dokumentér virkeligheden bedre end nogensinde før

Scan til dokumentation

Til de projekter, hvor fotodokumentation er vigtig, frekvensen kan være høj og det skal gå rigtigt hurtigt kan vi tilbyde dig en 360 grader total fotodokumentation. Brug den til at dokumentere stade på dit projekt, registrere forholdene før og efter overtagelse af entrepriser, inden opstart på din renoveringsopgave eller andet. 360 grader scanningen er værdifuldt som visuelt dokumentationsgrundlag, som alle intuitivt forstår og betyder at du skal bruge mindre tid på diskussioner og altid lige præcis har det foto du har brug for. Dokumentationen vil være tilgængelig for dig på internettet og kan fx anvendes ifm. stadeopgørelser, tvister eller planlægning af kommende arbejder.
  • Præcision: 1% af virkeligheden dvs. 5 cm tolerance ved 5 m (hvis relevant).
  • Hastighed: 500 m2 - 50.000 m2 pr. dag afhængig af forholdende.
  • Leverance: Indenfor 5 arbejdsdage efter sidste scanning.
 
 
Afstande Siljangade.PNG
IMG_0349-kopi.jpg
 

Hold åbent hus på internettet

Scan til udlejning

Med den nyeste teknologi indenfor fotogrammetri kan vi 3D scanne og fotodokumentere de indvendige forhold i din ejendom. 3D scannet giver dig muligheden for at gå rundt og måle i en interaktiv model af din ejendom på internettet, og understøtter salg og udlejning ved at give dine kunder og samarbejdspartnere en virtuel fremvisning, uden at du behøver være til stede, således at du kan bruge din tid på vigtigere opgaver.
  • Præcision: 1% af virkeligheden dvs. 5 cm tolerance ved 5 m.
  • Hastighed: 500 m2 - 2.500 m2 pr. dag afhængig af forholdende.
  • Leverance: Indenfor 5 arbejdsdage efter sidste scanning.
 
 
Foto: Blox.dk/R. Hjortshøj

Foto: Blox.dk/R. Hjortshøj

 

 
rc_user_100px_1.png

Kontakt os

Ønsker du et uforpligtende tilbud, rådgivning eller at høre mere om vores løsninger kan du kontakte:
Viet T. P. Pham
+45 3133 9550
vp@hdlab.dk

rc_user_100px_2.png

Scanningen

En af vores teknikkere kommer ud og scanner dit projekt, efter vi har modtaget adresse, kontaktoplysninger, estimat på antal m2 af ejendommen, evt. plantegninger og oplysninger om koordinering med brugere / beboere.

rc_user_100px_3.png

Levering af 3D-scan

Leveringen er afhængig af hvilken løsning du vælger samt dine ønsker til præcision og anvendelse. Efter den sidste scanning, vil du efter aftale, modtage dine bestillinger på en e-mail sammen med evt. adgang til vores online platforme.