Fremtiden er digital og innovativ - vil du være med til at skabe den? 

Vi søger studentermedhjælper til vores modelleringsteam. Vi står overfor en masse spændende projekter og søger derfor kompetencer indenfor modellering og simulering fx 4D.

Om stillingen

Fra scan til BIM er en af vores mange ydelser der tager fart og vi oplever en stor efterspørgsel på netop det område. Derfor har vi brug for din hjælp til at arbejde med den brede variation modelleringsydelser til mange forskellige formål. 

Scanningerne er typisk af ejendomme der skal renoveres eller eksisterende bygningsmasser der skal digitaliseres og dokumenteres. Med afsæt i punktskyer udarbejdes 3D-modeller i forskellige niveauer til lige så mange forskellige anvendelsesområder. 

Derudover tilbyder vi ydelser indenfor simuleringer og visualiseringer, som også vil være inden for arbejdsområdet. 

Dine primære opgaver bliver at: 

  • foretage modellering i 3D - oftest Revit - og med udgangspunkt i punkskyer 

  • bistå i udarbejdelsen af simuleringer 

  • bistå i udarbejdelsen af visualiseringer og anvendelsen af VR 

  • løse diverse ad-hoc opgaver 

Vi bor i BLOX hvor du vil have den daglige gang. Stillingen er fra 15 timer om ugen. Vi gør en dyd ud af at arbejdsugen planlægges under hensyntagen til både mængden af opgaver samt dit studie.

Om dig 

Vi forestiller os at du er i gang med en relevant uddannelse inden for ingeniørfagene, konstruktør eller arkitekt - men det er bestemt ikke afgørende. 

Derudover forestiller vi os at du er arbejdsom, dedikeret, humoristisk, pålidelig, selvstændig og teamspiller, som ligger en ære i at levere. Du vil være i dialog med kunder, både sammen med kollegaer og på egen hånd, hvorfor professionalisme er prioriteret. 

Som studentermedhjælper i HD Lab vil du få ansvar for dine egne opgaver og du vil opbygge kompetencer inden for modellering og simuleringer. Samtidigt vil du komme til at arbejde i samarbejde med mange forskellige aktører i byggebranchen. 

Om teamet

I HD Lab vil du blive en del af et team på 11 kollegaer, hvor alle arbejder professionelt med stor passion for byggeri. Vores kompetencer spænder vidt fra tung byggefaglig viden til IKT og samarbejdsprocesser og ikke mindst dyb og indgående kendskab til teknologi. 

Fagligheden er høj og tonen er uformel og vi sætter stor pris på at have stor arbejdsglæde, hvor der er plads til socialt samvær både i og efter arbejdstid.

I HD Lab arbejder vi for mange forskellige aktører i byggebranchen herunder ejendomsudviklere, arkitekter, ingeniører, bygherre, og mange flere. Vi anvender en bred vifte af teknologier som for eksempel droner og laserscannere, og arbejder derudover med visualiseringer, 3D modeller og automatiseret design.

Ansøgning

Du vil referere til Sascha Vesterlund, Head of Models & Automated Design og vi forventer ansættelse d. 1/9-2019 – hvis muligt meget gerne før. 

Vil du vide mere så er du velkommen til at kontakte Sascha Vesterlund på 3133 5896 eller på sv@hdlab.dk. 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV, som bedes sendt til Sascha Vesterlund senest d. 1/8-2019.

3D-model.jpg